Locatie

KNVB Campus / Trainingscentrum

Woudenbergseweg 56-58

3037 HX Zeist

Tel. (0343) 491 424

De Nationale Grasdag wordt gehouden in het Trainingscentrum. Vanaf 09:30 uur staat de koffie klaar. We beginnen om 10:00 uur.

De KNVB Campus ligt centraal in het land, tussen snelwegen A28 en A12, in de bossen bij Zeist. De locatie is met de auto eenvoudig te bereiken en voorzien van voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein: P1 bij binnenkomst rechts op de Campus of P3-P4 aan de overkant van de weg tegenover de Campus. Volg de instructies van de parkeerwachten en gebruik de voetgangerstunnel! Klik hier voor nadere informatie over route en parkeren

Openbaar vervoer

Vanaf station Driebergen/Zeist gaat buslijn 381 naar de KNVB Campus. Met OV-fiets is het ongeveer 15 minuten fietsen vanaf het station. Plan je reis op www.9292.nl.

Welkom op de middenstip van Nederland

De KNVB Campus is de plaats waar innovatie, inspiratie en topsport samenkomen. Hier trainen onze oranje selecties, worden coaches opgeleid, werken scheidsrechters aan de arbitrage en ontmoeten bestuurders elkaar. Bijzondere plekken zijn het spelershotel, sportmedisch centrum, ARAG KNVB Replay Center (met Video Assistant Referee/VAR) en de Oranje Wall of Fame die we tijdens een korte rondgang aandoen. Uiteraard bezoeken we ook de hybride topvelden waar onze Leeuwen en Leeuwinnen zich voorbereiden op de grote eindtoernooien.

Het sportieve lunchbuffet – tot stand gekomen in samenwerking met de bondsartsen van Oranje en diëtisten van diverse Hogescholen – voorziet in diverse energieopwekkende gerechten passend bij de activiteit van ons dagprogramma.