Schrijf je in

Via onderstaand inschrijvingsformulier kun je je opgeven voor de Nationale Grasdag 2019 op woensdag 23 januari a.s. in het Koning Willem II-stadion in Tilburg. Deelname aan deze studiedag kost EUR 99,83 per persoon incl. 21% btw. Daarbij zijn naast het volledige lezingenprogramma ook de catering bij ontvangst/pauze/lunch/naborrel, het veldbezoek en de goodiebag met een leuk presentje inbegrepen.

Na ontvangst van het inschrijvingsformulier krijg je een bevestiging en nadere informatie.

Kom je met meer mensen? Vul dan voor elk persoon afzonderlijk het formulier in!


eigen autoopenbaar vervoercarpool

Factuuradres


De organisatie mag uw persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer en email) verzamelen, verwerken, opslaan en gebruiken ten einde u correct te informeren. U heeft het recht uw persoonlijke gegevens in te zien, aan te passen, aan te vullen of te schrappen. Zie ook ons Privacy Beleid.
janee

Annuleringsvoorwaarden
Ben je onverhoopt niet meer in de gelegenheid om het event bij te wonen? Je kunt je inschrijving dan alleen schriftelijk annuleren via evo@dcm-info.nl  Dat kan kosteloos tot en met 11 januari 2019. Daarna is helaas geen restitutie meer mogelijk,vanwege aangegane verplichtingen met het stadion en de Bonheur Horeca Groep. Uiteraard kun je in dat geval wel een vervanger gebruik laten maken van de inschrijving.