Sport in transitie:
toekomstbestendige (sport)parken!

Heb jij al nagedacht over hoe jouw sportaccommodatie er over 20 jaar uitziet? Over hoe jij invulling gaat geven aan belangrijke thema’s als klimaatadaptatie, verduurzaming, multifunctioneel gebruik en maatschappelijk rendement? En wat dit vraagt van het field management teneinde je velden maximaal inzetbaar en belastbaar te houden?

De 18e editie van de Nationale Grasdag neemt je mee in de sportparktransitie. Naar een toekomst waarin sportparken deel uitmaken van onze directe leefomgeving, geïntegreerd zijn in de openbare ruimte en infrastructuur. Een plek waar sporten, maatschappelijke en dienstverlenende activiteiten samenkomen, een trefpunt voor bewegen en beleven.

grasdagwat kan je op de grasdag verwachten?

Rs-service

Deskundige sprekers

Experts in sportveldaanleg, sportveldbeheer en beleid delen de nieuwste inzichten en ontwikkelingen.

Rs-service

Uniek veldbezoek

Een unieke inkijk in het fieldmanagement van FC Twente, inclusief bezoek aan het stadionveld.

Rs-service

WK-quiz

Sportpresentator Kees Jansma verzorgt exclusief voor Nationale Grasdag een WK-quiz.

overnationale grasdag

Nationale Grasdag is dé jaarlijkse studiedag voor een ieder die vakmatig met voetbalgras van doen heeft. Het event bundelt expertise vanuit de advieswereld, het bedrijfsleven en onderwijs en biedt een kennisplatform voor elke sportveldprofessional, of je je nu bezig houdt met onderhoud, beheer of beleid.

Je wordt op deze dag bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op je vakgebied en bent in de gelegenheid ervaringen uit te wisselen met vakgenoten uit heel Nederland.

SponsorsSprekers

organisatieOrganisatie

advanta
IPC
kybys
DCM
bsnc
plan
Fertilab
Bras

LocatieLocatie

De Grolsch Veste

Colosseum 65, 7521 PP Enschede

 

De Nationale Grasdag wordt gehouden op de eerste etage in het congresgedeelte van het stadion. Vanaf 09:30 uur staat de koffie klaar in de TOS Lounge. We beginnen om 10:00 uur.

Het stadion is zeer goed bereikbaar per auto of met openbaar vervoer. Aan de voorzijde ligt een groot parkeerterrein waarvan je gratis gebruik kunt maken. NS Station Enschede Kennispark bevindt zich direct tegenover het stadion. Met de bus is het stadion bereikbaar vanaf het busstation in Enschede (lijn 1).